Met dank aan

Rob Hillenbrink

(Rob's Prop Shop)

Rob Hillenbrink van Rob’s Prop Shop, onder andere bekend van de special effects voor de films Sint (2010) & Prooi (2016), heeft het masker van Mr. Goat gemaakt. Compleet in de sfeer van de jaren 80, heeft Rob het ontwerp van David tot leven gebracht. Duizend maal dank!!!

www.robspropshop.com

David Spada

Zonder deze monsterfan had onze baas 'Mr. Goat' er compleet anders uitgezien. David heeft als monsterontwerper het gezicht van Goat Stories vorm gegeven. Mocht je alles al gezien hebben op Goat Stories, dan kan je altijd een monsterlijk kijkje nemen op David zijn blog.

 

www.monsterlegacy.net

Duncan Meijering

Ontmoet het alter ego van mr. Goat: Duncan Meijering! Het begon allemaal met het ontwerp van David en een masker gemaakt door Rob. Als acteur zorgt Duncan voor de kers op de taart. Met zijn geitige spel en blatende dialoog brengt hij alles bij elkaar en is mr. Goat een levend personage met een knipoog geworden. 

www.facebook.com/duncanmeijering

Mireille van der Laan

Mireille heeft in samenwerking met het team achter Goat Stories onze website ontwikkeld. Dit bekende gezicht is ook één van de actrices in onze eerste film 'FarmKill', die nu online staat op ons YouTube kanaal. Willen jullie meer van Mireille zien, bezoek dan even haar website.

 

www.mireillevanderlaan.nl

  • YouTube Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2021 Goat Stories